Gismo, a hős szörnyecske

Boldogság vs. Pénz 17-6 - Így kívántok Ti

2015. június 19. - Gismo8

3656436-0332380866-genie.jpg

Keddenként valami egyszerű, max. 3 kérdéses kérdőívvel kíváncsiskodok majd Rólatok. Egyrészt nagyon érdekel a válaszotok, másrészt Nektek is próbálok majd a kérdésekkel elindítani valamit a fejetekben. 

Most ezt a kérdőívet tettem közzé,azzal az egyetlen kérdéssel, hogy ha lenne egy Dzsinnetek, akkor mit kívánnátok:
https://docs.google.com/forms/d/1qSnqVlgY-IX_So5TQRHqazGLb18ut8sLoTc2jq4c4-g/viewform

63 válasz érkezett, ami elsőre nem is rossz, ahhoz képest, hogy nem kértem senkit, hogy kitöltse.

Azt szerettem volna, ha a kitöltő ül a téglalap alakú kitöltendő ablak előtt, és komolyan elgondolkozik azon, mi lenne az az egyetlen egy dolog a sokból, amit mindenképp valóra váltatna a Dzsinnel.

Az összegyűjtött válaszokra ráeresztettem a keresés funkciót és a következő szavak ennyi kívánságban szerepeltek, amennyit a második oszlopban láttok.



Volt olyan aki plusz magasságot kívánt, volt aki egyszerűen egy sikeres államvizsgát péntekre. Volt aki vicceset írt, de volt, aki a tavalyi évben elhunyt párját szeretné visszahozni az élők közé. Ez egy picit meg is rázott, mert azt tudom ki kívánta és, hogy kiről van szó, szörnyű érzés volt ezt olvasni és tudni, hogy ez a kívánság valószínűleg nem teljesül.

[Nagylevegő, nehéz lesz innen folytatni]

Mindenesetre a fenti tábla is jól mutatja, hogy boldogságra és egészségre vágynak a legtöbben. Ami azért jó, mert sok esetben mindkettőért tehetünk tudatos és kitartó munkával, egy kis szemléletváltással és szokásaink átalakításával.

Érdekes volt az is, hogy a válaszadók több mint fele (35) nem magának, hanem a szeretteinek, vagy másoknak, néha az egész világnak kívánt. Eredetileg szerettem volna az összes kívánságot közzétenni, aztán rájöttem, hogy nem tehetem. Bár a kérdőív anonim volt, azért nem akartam nyilvánosságra hozni a , hogy nehogy véletlenül nem teljesüljenek a kívánságok. ;)

Egyet azért közzéteszek, mert nem bánom ha nem teljesül.
A 46. kívánság így szólt:
"Azt kívánom, hogy gizmónak adjak öt sajtburgert, öt krumplit, és öt kólát. akibaszottkurvaéletbe!"
Remélem nem teljesül, mert diétázom. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://gismo8.blog.hu/api/trackback/id/tr287557474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása